- Uitjes van gelijke grootte pellen."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Boter in een steelpan smelten en de uitjes erin wentelen."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Met ontvette blanke fond bevochtigen."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Kruiden met peper, zout en griessuiker."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Onder deksel verder garen."},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- Wanneer de uitjes gaar zijn wordt het kookvocht afgegoten en tot een stroperige massa ingekookt."},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- De uitjes door de stroperige massa wentelen."},{"@type":"HowToStep","text":"13. Kropslasliertjes:"},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- Kropslabladeren op elkaar leggen, oprollen en in reepjes van 1 mm dikte snijden."},{"@type":"HowToStep","text":"15.
- De rest van de boter smelten, de kropslasliertjes toevoegen en even stoven zonder te kleuren."},{"@type":"HowToStep","text":"16. Doperwtjes en uitjes toevoegen en opschudden."},{"@type":"HowToStep","text":"17. Op smaak brengen met peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"18. Met grofgehakte peterselie bestrooien."}],"recipeYield":"10 "}