Mini Pannetje met champignon, tijm

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden .Veeg de champignons schoon met een borsteltje of keukenpapier.
  • 2 Snijd een dun plakje van de steeltjes af en snijd ze afhankelijk van de grootte half door of deel ze in vieren
  • 3 Meng in een schaal de olijfolie, de knoflook en de tijm met peper en zout naar smaak.
  • 4 Schep er de champignons door. Verdeel de champignons over ***4 mini oven pannetjes.
  • 5 Leg de deksels op de pannetjes en bak de champignons 15 minuten in de voorverwarmde oven tot ze beetgaar zijn.
  • 6 Serveer de pannetjes met plakjes vers warm stokbrood en roomboter.
  • 7 *** Kleine pannetjes voor in de oven. Mini cocettes of ook wel mini pannetjes genoemd, vooral bekend van Le Creuset maar nu ook gewoon bij de Xenos te koop. Voor een fijn prijsje van 2,50 Euro kan je de trotse bezitter( ster) worden van deze schattige 1 persoon pannetjes.
  • 8 Leuk om voorgerechtjes/bijgerechtjes en tussengerechtjes en zelfs dessertjes in te bereiden.

Mini Pannetje met champignon, tijm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept