Honingtomaten met gestoofde venkel.

4
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de venkel in de lengte, zodat er 6 schijfjes ontstaan. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op een behoorlijk hoog vuur. Bak hier de venkel in en draai deze 1 maal om totdat beide kanten goudbruin zijn. Leg de gebakken venkel op een bord en hou deze apart voor verder gebruik.
  • 2 Verhit de overgebleven olijfolie in de koekenpan en bak hierin de ui en knoflook totdat de ui zacht is. Blus met de witte wijn en kook dit gedurende 1 minuut totdat de wijn verdampt is. Voeg er de venkel en tomaten toe en laat het geheel op verlaagd vuur tijdens 25 minuten sudderen totdat de venkel zacht is en de saus is ingedikt.
  • 3 Breng dit lekkere gerecht op smaak met peper en zout.
  • 4 Dit bijgerecht smaakt uitstekend bij vis.
  • 5 Honingtomaten® zijn intens van smaak.
  • 6 *** Google Honingtomaten®, en vul postcode in, dan ontdek je waar in jouw buurt deze heerlijke tomaten worden verkocht.

Honingtomaten met gestoofde venkel. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Honingtomaten met serranoham en pompoenpitten
10 min
Bekijk recept
" Caprese " van Honingtomaten®
25 min
Bekijk recept
Honingtomaten met bacon en mozzarella
15 min
Bekijk recept
Quiche van spinazie, feta en Honingtomaten
45 min Bijgerecht
Bekijk recept