Toast Champignon

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak spekjes en flambeer nadien met cognac in wok. Laat deze afdruipen op keukenrol.
  • 2 Fruit je rode ui in olijfolie en voeg de versnipperde look toe. Voeg hierbij je mengeling wilde paddestoelen (Cantharellen, Oesterzwammen, Eierdooierzwammen) of met de bruine Enoki of met Shi-i-takes. Wok verder en breng op smaak met je kruiden en je spekjes. U kan ook nog enkele roma-tomaatjes in brunoise toevoegen. Voeg de gehakte bladpeterselie (zonder steel) en verse basilicum toe en even later de Boursin Cuisine. Een scheutje room voor de consistentie. Als u tomaten erin heeft verwerkt dan zal er zeker geen extra room meer nodig zijn, want dan is uw saus al lopend genoeg.
  • 3 Dit opdienen op licht geroosterde waldkorn sneetjes en enkele blaadjes rucola of raketsla.

Toast Champignon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept