Zoek
Bloemkoolmussetje
4
45 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gram bloemkool
2 1/2 dl water
1 koffielepel Maggi groentenbouillon
6 blaadjes gelatine
100 gram bak-braadmagarine
200 gram room
peper & zout
nootmuskaat
bieslook
4 el ganaaltjes ( gepeld )
Bereiding
1
Na het koken Mix de bloemkool tot een puree.
2
Week de gelatine.
3
Warm het water met de PH-groentebouillon of Maggi-groentebouillon op en voeg er de boter bij, dan mag de gelatine erbij, goed roeren.
4
Laat het geheel afkoelen tot lichaamstemperatuur, doe er het bloemkoolmousseje bij.
5
Meng er de geklopte room bij.
6
Schik in de glaasjes of potjes, laat opstijven in de koelkast gedurende 3 uur.
7
Bedek met de garnaaltjes, bestrooi met wat muskaatnoot en versier met bieslook.
Bloemkoolmussetje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker