Bladerdeegje met gegrilde mediterraanse groenten

2
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de oven voorverwarmen op 200 graden en zet de grill aan op hoge stand.
  • 2 Snij de aubergine in twee en dan in lange plakjes; doe hetzelfde met de courgette en snij de paprika in grove stukken. Kwast ze lichtjes in met olie tegen het plakken en rooster ze onder de grill tot ze mals zijn.
  • 3 Snij het bladerdeeg in de door jou gewenste vorm en buig de randjes om zodat ze iets omhoog steken.
  • 4 Verdeel de pesto over de bodems en schik er de geroosterde groentjes op. Snij plakjes van de tomaat en ringetjes van de sjalot en verdeel dat over je vormpjes.
  • 5 Gooi er mozzarella over en wees kwistig met de organo. Kruid met peper en zout en zet ongeveer 20 minuten in de oven, laatste vijf minuutjes onder de grill.
  • 6 Smakelijk!
  • 7 ps: volgens mij ook lekker op pizzadeeg!

Bladerdeegje met gegrilde mediterraanse groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeegje met bladspinazie en wijngaardslakjes
15 min
Bekijk recept
Bladerdeegje gevuld met spinazie
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegje met lamszwezerik
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegje met appeltjes en gember
0 min
Bekijk recept