1 Laat de oven voorverwarmen op 200 graden en zet de grill aan op hoge stand.
2 Snij de aubergine in twee en dan in lange plakjes; doe hetzelfde met de courgette en snij de paprika in grove stukken. Kwast ze lichtjes in met olie tegen het plakken en rooster ze onder de grill tot ze mals zijn.
3 Snij het bladerdeeg in de door jou gewenste vorm en buig de randjes om zodat ze iets omhoog steken.
4 Verdeel de pesto over de bodems en schik er de geroosterde groentjes op. Snij plakjes van de tomaat en ringetjes van de sjalot en verdeel dat over je vormpjes.
5 Gooi er mozzarella over en wees kwistig met de organo. Kruid met peper en zout en zet ongeveer 20 minuten in de oven, laatste vijf minuutjes onder de grill.
6 Smakelijk!
7 ps: volgens mij ook lekker op pizzadeeg!
Bladerdeegje met gegrilde mediterraanse groenten is een recept van Solo Open Kitchen