ANDIJVIESTAMPPOT MET PIT.

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels in 20 min in weinig water met wat zout gaar.
  • 2 Bostel de champignons schoon.
  • 3 Verwijder indien mogelijk de onderkant van de steeltjes en snijd de champignons in plakjes.
  • 4 Smelt een klontje boter en bak de spekblokjes uit in een koekenpan.
  • 5 Bak de champignons aan het einde een paar minuten mee.
  • 6 Verwarm de melk, giet de aardappels af, stamp ze fijn en roer de warme melk erdoor.
  • 7 Schep de andijvie, spek en de champignons door de puree en roer de stamppot goed door.
  • 8 Breng op smaak met zout peper en nootmuskaat.
  • 9 Schep de komijnekaas door de stamppot en serveer direct.

ANDIJVIESTAMPPOT MET PIT. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept