Zoek
ANDIJVIESTAMPPOT MET PIT.
2
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
25 gram boter
750 gram kruimige aardappels
125 gram champignons
100 gram gerookte spekblokjes
75 ml melk
350 gram heel fijn gesneden andijvie
100 gram komijnekaas in blokjes
zout, peper, snufje nootmuskaat
Bereiding
1
Kook de aardappels in 20 min in weinig water met wat zout gaar.
2
Bostel de champignons schoon.
3
Verwijder indien mogelijk de onderkant van de steeltjes en snijd de champignons in plakjes.
4
Smelt een klontje boter en bak de spekblokjes uit in een koekenpan.
5
Bak de champignons aan het einde een paar minuten mee.
6
Verwarm de melk, giet de aardappels af, stamp ze fijn en roer de warme melk erdoor.
7
Schep de andijvie, spek en de champignons door de puree en roer de stamppot goed door.
8
Breng op smaak met zout peper en nootmuskaat.
9
Schep de komijnekaas door de stamppot en serveer direct.
ANDIJVIESTAMPPOT MET PIT. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept