Gevulde tomaat voor de barbecue

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de hoedjes van de tomaten en hol ze uit bestrooi de binnenkant met zout en laat omgedraaid uitlekken.
  • 2 Mis de visfilet met de ewit en de room tot een gladde massa, roer daarna de peterselie in door en kruid met peper en zout.
  • 3 voeg daarna de grijze garnalen erbij en meeng goed.
  • 4 Vul de tomaten met het mengsel en schik ze in een aluminium bakje en dek af met aluminiumfolie zet het bakje op de rand van de barbecue en laat 10 min garen.

Gevulde tomaat voor de barbecue is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept