2 Meng voor de korst de in blokjes gesneden margarine met de Maïzena® Plus en de Parmezaanse kaas. Kneed met de vingertoppen totdat er een kruimelig deeg ontstaat. Zet koel weg.
3 Was en schraap de wortels. Snijd ze in smalle schijfjes. Meng met de fijngehakte bieslook, de tijmblaadjes, de gehakte ui, de peper en zout en de koriander. Zet apart.
4 Smelt de margarine in een pan. Los de Maïzena® Plus op in de koude melk en giet in de pan. Laat de béchamelsaus rustig inkoken en blijf daarbij roeren.
5 Verdeel de wortels over een ingevette gratineerschaal. Giet de béchamelsaus erover en bedek met het kruimeldeeg met Parmezaanse kaas. Plaats de schaal in het midden van de oven en bak 1 uur en 15 minuten op 180°C (stand 6).
6 (*) Raadpleeg bij de fabrikant of deze glutenvrij zijn.
Gekonfijte wortelgratin met Parmezaanse kaas is een recept van Solo Open Kitchen