Zoek
VENKEL GEGRATINEERD
2
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gram venkel
200 gram champignons in plakjes
1 rode ui, gesnipperd
100 gram kaas geraspt
scheutje wijn of cognac
1 eetl ahornsiroop
tijm, zout en peper
200 ml kippenbouillon
olie
Bereiding
1
Ui fruiten
2
Champignons toevoegen en meebakken tot champignons iets vocht loslaten.
3
Wijn (cognac) en ahornsiroop toevoegen en 1 min laten doorkoken
4
Venkel, tijm, zou, peper en bouillon toevoegen.
5
Gaarkoken ongeveer 10 a 15 minuten.
6
Afgieten, eventueel klontje roomboter erdoor roeren en in een platte schaal doen.
7
Kaas erover en onder de grill laten gratineren.
8
.
VENKEL GEGRATINEERD is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomatensoep met gegratineerd groentestokbrood
23 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof uit de oven
30 min-
Bekijk recept
Gegratineerd witloof
1 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept