Zoek
AARDAPPEL-KNOLSELDERIJ-PUREE met appel.
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram aardappels
600 gram knolselderij
2 zoet-zure appels
2 rode uien
2 tn knoflook
25 gram boter
1 ei
3 eetl fijngesneden bladselderij
Bereiding
1
Schil aardappelen, de knolselderij en de appels en snijd in stukjes. (Je kunt de appels ook met schil gebruiken.)
2
Kook de aardappel en knolselderij in een laag water in ca. 20 minuten gaar.
3
Voeg na 15 minuten koken de appel toe.
4
Afgieten, goed laten uitlekken en fijnstampen.
5
Pel en snipper ondertussen de uien en knoflook.
6
Smelt de boter in een diepe pan en bak de uien 3 minuten.
7
Bak de knoflook 1 minuut mee.
8
Voeg aan de gestampte knolselderij toe.
9
Klop ei met naar smaak peper en zout erdoor en warm nog een paar minuten door.1
0
Roer de bladselderij erdoor. 1
1
Lekker bij kip, gehaktballen, worstjes, gebakken, gegrild en gestoofd vlees maar ook bij vis. 1
2
Maar ook vegatarich 1
3
* De appel hoeft niet perse geschild te worden.
AARDAPPEL-KNOLSELDERIJ-PUREE met appel. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept