AARDAPPEL-KNOLSELDERIJ-PUREE met appel.

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil aardappelen, de knolselderij en de appels en snijd in stukjes. (Je kunt de appels ook met schil gebruiken.)
  • 2 Kook de aardappel en knolselderij in een laag water in ca. 20 minuten gaar.
  • 3 Voeg na 15 minuten koken de appel toe.
  • 4 Afgieten, goed laten uitlekken en fijnstampen.
  • 5 Pel en snipper ondertussen de uien en knoflook.
  • 6 Smelt de boter in een diepe pan en bak de uien 3 minuten.
  • 7 Bak de knoflook 1 minuut mee.
  • 8 Voeg aan de gestampte knolselderij toe.
  • 9 Klop ei met naar smaak peper en zout erdoor en warm nog een paar minuten door.1
  • 0 Roer de bladselderij erdoor. 1
  • 1 Lekker bij kip, gehaktballen, worstjes, gebakken, gegrild en gestoofd vlees maar ook bij vis. 1
  • 2 Maar ook vegatarich 1
  • 3 * De appel hoeft niet perse geschild te worden.

AARDAPPEL-KNOLSELDERIJ-PUREE met appel. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept