Chinesekool roerbak met paprika en sjalot.

2
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olijfolie en roerbak de paprika met de sjalotten en de knoflook ca 5 minuten.Voeg dan de gesneden en gewassen Chinese kool toe.
  • 2 Roerbak zolang, dat de groente nog beetgaar is.
  • 3 Kruid af met peper en zout naar smaak en voeg eventueel een eetlepel gembersiroop of ketjap toe.
  • 4 Heerlijk met een gekookt aardappeltje en een stukje kabeljauw.
  • 5 BRON: Eigen recept en foto

Chinesekool roerbak met paprika en sjalot. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ketjap Gehakt
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tjap-Tjoy
10-20 min -
Bekijk recept
Chinese Kool Anders
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chineesekool & Cashewnoten
10-20 min -
Bekijk recept