Zoek
Chinesekool roerbak met paprika en sjalot.
2
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 Chinese kool fijn gesneden
1/2 rode paprika in kleine stukjes gesneden
2 grote sjalotten gesnipperd
1 flinke teen knoflook gesnipperd
peper en zout
optie 1 el gember siroop
1 èl olijfolie
Bereiding
1
Verwarm de olijfolie en roerbak de paprika met de sjalotten en de knoflook ca 5 minuten.Voeg dan de gesneden en gewassen Chinese kool toe.
2
Roerbak zolang, dat de groente nog beetgaar is.
3
Kruid af met peper en zout naar smaak en voeg eventueel een eetlepel gembersiroop of ketjap toe.
4
Heerlijk met een gekookt aardappeltje en een stukje kabeljauw.
5
BRON: Eigen recept en foto
Chinesekool roerbak met paprika en sjalot. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Broodje Caesarkip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ketjap Gehakt
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tjap-Tjoy
10-20 min -
Bekijk recept
Chinese Kool Anders
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chineesekool & Cashewnoten
10-20 min -
Bekijk recept