Komkommer & feta hapje

6
5 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de komkommer. Halveer de komkommer in de lengte en haal er de zaadjes uit met behulp van een theelepeltje.
  • 2 Doe de geperste knoflook, ricotta, feta en dille in een kom en meng tot het een glad mengsel is. Vul de komkommer helften met het kaasmengsel. Besprenkel met versgemalen zwarte peper en snijd in stukjes van 1,5-2 cm. En leg op elk stukje een beetje dille.
  • 3 BRON : De Ruijsbroekjes

Komkommer & feta hapje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Hapjes met brie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinees hapje van eendenborstfilet met mandarijnjus
30 min Snack
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept