Napolitaanse pasta met peultjes, pijnboompitten

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spiraalmacaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op een matig vuur goudbruin. Op een bord laten afkoelen. Was de peultjes. Verhit de olie in een ruime koekenpan, schep de peultjes en de olijven in de pan, bestrooi ze met wat zout en bak ze 3 min., geregeld omroeren. Voeg de pastasaus toe en warm alles 1 min. goed op. Snijd of scheur de mozzarella in stukjes. Schep de spiraalmacaroni op 2 warme diepe borden. Schep de saus met peultjes en olijven op de macaroni. Verdeel de mozzarella erover en bestrooi met de pijnboompitten.

Napolitaanse pasta met peultjes, pijnboompitten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gino D'Acampos Napolitaanse pasta met drie-bonensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Lasagne Napolitana met saucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met Napolitaanse groentesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept