Tagliatelle Genovese met spinazie, pijnboompitten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Verhit ondertussen de olijfolie in een ruime hapjespan of wok en bak de spinazie op een hoog vuur gedurende 3 min. Voeg de pijnboompitten toe en bak 1 min. mee. Voeg de tagliatelle en de pesto toe en verwarm het geheel goed door. Schep de pasta op 4 warme grote borden, leg op elk een opgerold plakje rauwe ham en schep daarop een lepel ricotta. Bestrooi met nog wat zout en (versgemalen) peper en besprenkel eventueel met nog wat olijfolie.

Tagliatelle Genovese met spinazie, pijnboompitten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept