Gestoofde hamlapjes uit Lombardije met tuinbonen

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de hamlapjes aan beide kanten met zout en peper. Verhit Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar in een braadpan en bak de hamlapjes om en om bruin op een matig vuur. Schenk de wijn of het sap er langs de rand van de pan bij en laat even sudderen. Voeg de pastasaus toe, meng ondereen, breng aan de kook, zet het vuur heel laag en stoof het vlees in 45 minuten gaar.
  • 2 Schil ondertussen de aardappelen, zet ze op in een laagje koud water met wat zout en kook ze in ca. 20 minuten gaar. Afgieten en fijnstampen. Klop het ei en de pesto er met een houten lepel door.
  • 3 Kook in de tussentijd de tuinboontjes met de tijm in ruim kokend water in 5-7 minuten gaar. Giet af en breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Verdeel de pestopuree en tuinbonen over 2 warme borden, leg de hamlapjes erbij en schep de saus over het vlees.

Gestoofde hamlapjes uit Lombardije met tuinbonen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept