Gegrilde gemengde groenten met rozemarijn

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aubergine in 3 mm-dikke schijven, en de courgettes in dwarse schijven, ook zo’n 3 mm dik.
  • 2 Hak de rozemarijnblaadjes fijn en snij de knoflook in plakjes.
  • 3 Halveer de tomaten en snij de paprika in 2 cm dikke reepjes.
  • 4 Giet de Bertolli extra vergine olijfolie over de groenten.
  • 5 Verhit de grill of grillpan flink heet en gril de groenten – niet allemaal tegelijk – aan beide zijden.
  • 6 Schik de groenten op een schotel en kruid het geheel met zout, rozemarijn en stukjes knoflook. Besprenkel met wat olijfolie en laat de smaken ongeveer een half uur intrekken. Bestrooi met de geraspte kaas.
  • 7 Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Gegrilde gemengde groenten met rozemarijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept