Tagliatelle met groene boontjes en kikkererwten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de uiteinden van de boontjes. Blancheer ze en spoel ze goed onder koud stromend water af. Spoel ook de kikkererwten goed af onder stromend water.
  • 2 Kook de pasta al dente in ruim kokend water.Giet af.
  • 3 Snijd de tomaten terwijl de pasta kookt. Verhit de olijfolie in een pan. Voeg er de tomaten, groene boontjes, olijven, kikkererwten, 1 eetlepel water aan toe en kruid het geheel. Laat 5 minuten sudderen. Neem van het vuur en voeg er ten slotte de pesto aan toe.
  • 4 Giet de pasta af. Meng de saus door de pasta en dien meteen op.

Tagliatelle met groene boontjes en kikkererwten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept