wok met pindakaas

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de wortelen. Snijd de wortelen in reepjes en de bloemkool in schijfjes. Breek de boontjes doormidden. Snijd de spitskool fijn. Pel en snipper de ui. Breng water aan de kook, voeg de boontjes toe en kook ze beetgaar. Giet ze af.
  • 2 Verwarm 2 eetlepels kokosvet in de wok, voeg de wortelen toe en roerbak ze tot ze beetgaar zijn. Voeg de bloemkool toe en roerbak ze mee. Voeg 5 minuten later ook de spitskool toe. Verwarm intussen 2 dl water en los de pindakaas erin op.
  • 3 Verhit de rest van het kokosvet in een andere pan en bak de ui aan. Voeg de pindasaus, het kerriepoeder en de gare boontjes bij de groenten. Kruid met zout.
  • 4 Strooi de gebakken ui over het gerecht.

wok met pindakaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept