Zoek
Koolrabi met witloof en tomaat
2
25 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 mooie koolrabi's
1 koffielepel kokosolie
1 nootje goede boter, gezouten
1 rijpe stevige tomaat
1 kropje witloof
fleur de sel
Bereiding
1
Schil de koolrabi's en snij ze in kleine blokjes.
2
Laat de kokosolie smelten en bak de koolrabiblokjes tot ze gaar zijn.
3
Snij ondertussen de witloof en de tomaat (eerst de pitjes verwijderen en eventueel de schil) in kleine blokjes.
4
Doe er het nootje goede gezouten boter in en wat fleur de sel (eventueel samen met peper) en pureer de koolrabi.
5
Draai de blokjes witloof en tomaat door de puree en kruid eventueel nog wat bij.
6
Smakelijk!
Koolrabi met witloof en tomaat is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van appel, koolrabi, postelein, radijzen, komkommer, dille en yoghurt
Bijgerecht
Bekijk recept
Geschaafde-spruitensalade met hazelnoten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Beenham met geroosterde groenten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept