Komkommerhapje met Boursin

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de komkommer en snijd hem in de lengte door midden. Schaaf aan de onderkant met de kaasschaaf een randje eraf, zodat de komkommer blijft liggen. Schraap met een lepeltje de zaadjes er royaal uit, zodat je een uitholling krijgt. Dep de komkommer goed droog met keukenpapier.
  • 2 Vul de holte met de boursin en strijk glad met een mes. Tot zover kan je dit hapje voorbereiden. Doe er plasticfolie omheen en bewaar in de koelkast.
  • 3 Als je het hapje gaat serveren: snijd de komkommer in stukjes van ongeveer 1½cm en leg op elk stukje een blaadje basilicum en een stukje zongedroogde tomaat, zet vast met een cocktailprikker en maal er wat peper over.
  • 4 Bron Carolines blog eigen foto

Komkommerhapje met Boursin is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige witlofschotel uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nems uit de tuin
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Komkommerhapje met gerookte zalm en Philadelphia
15 min
Bekijk recept
Komkommerhapje met kipfilet en paprika
0 min
Bekijk recept
Komkommerhapje met kipfilet en paprika
0 min
Bekijk recept
Komkommer-geitenkaas hapje
10 min
Bekijk recept