Torentje van gegrilde groene groenten met

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en pers de knoflook. Roer de marinade van het bouillonketeltje, de knoflook en tomatenketchup en marineer de biefstukken hierin. Zorg dat alle kanten van de biefstuk goed bedekt zijn met de marinade. Laat dit 10 minuten intrekken.
  • 2 Snijd de paprika in vier en ontdoe de stukken van steel, zaad en zaadlijsten. Snijd de courgette door de helft en snijd de helften in de lengte in plakken van 0,5 centimeter.
  • 3 Haal vier mooie scheuten van de paksoi af om te gebruiken.
  • 4 Verwarm de grillpan op hoog vuur. Besprenkel de groenten met een beetje vloeibare margarine en grill de groenten na elkaar enkele minuten op hoog vuur zodat er mooie grillstrepen op komen te staan.
  • 5 Bak ondertussen de krieltjes in vloeibare margarine in 10 minuten goudbruin en bak de biefstuk zo'n 3 minuten op elke kant.
  • 6 Leg de biefstukken op borden en stapel de groenten op het vlees. Zet de toren vast met een lange prikker. Serveer de gebakken aardappeltjes erbij

Torentje van gegrilde groene groenten met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept