Witloofschotel met aardappelpuree

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen 20 min. in ruim water. Maak de stronken witloof ondertussen schoon en kook ze 5 min. voor. Laat het witloof goed uitlekken.
  • 2 Meng de Champignon Crème met 100 ml water in een grote kom en roer alles glad.
  • 3 Maak puree van de aardappelen met 50 ml melk. Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met de puree. Rol een plakje ham om het gekookte witloof en leg deze op de puree in de ovenschaal. Doe dit met alle stronken witloof.
  • 4 Bedek het geheel met de Champignon Crème en strooi de geraspte kaas erover. Bak de schotel 20 min. in een voorverwarmde oven op 200⁰C.

Witloofschotel met aardappelpuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

witloofschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse witloofschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
witloofschotel
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse Witloof
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept