Paddenstoelen, quorn en paprika met champignonsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten.
  • 2 Snijd ondertussen de paddenstoelen en paprika’s in stukjes.
  • 3 Hak de walnoten grof. Verwarm 3 el vloeibare margarine in een wok of steelpan en roer hierin de paprika 4 min om. Voeg de Quorn en paddenstoelen toe en roer nog 3 min alle groenten om. Schenk er 350 ml koud water bij. Roer de droge soep erdoor, breng deze al roerende aan de kook en laat het geheel op een laag vuur 2 min. pruttelen.
  • 4 Voeg aan de paddenstoelen, quorn en paprika met champignonsaus 1 ½ el peterselie en peper naar smaak toe. Schep de rest van de peterselie, de walnoten en peper naar smaak door de rijst.
  • 5 Schep de rijst op 4 borden en verdeel de paddenstoelen, quorn en paprika met champignonsaus erover.

Paddenstoelen, quorn en paprika met champignonsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept