1 Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de aardappelen in circa 10 minuten halfgaar (halveer grote exemplaren). Rasp de aardappelen en de geschrapte wortel grof. Doe ze in een kom, schep er de kerrie, wat zout en peper en 2 eetlepels olie door. Schep het mengsel in de ingevette springvorm en druk het goed aan. Zet de vorm 30 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd intussen de paprika's in reepjes, de champignons in plakjes en de tomaten in partjes. Roerbak alle groentjes in 2 el olie circa 5 minuten voordat de aardappelbodem uit de oven komt .. Bestrooi met wat zout en peper. Schep de groenten in de vorm en bestrooi met de geraspte kaas. Zet nog circa 10 minuten terug in de oven tot de kaas begint te kleuren. Serveer de taart warm.
2 Slechts 338 kcal
3 Liever niet vegetarisch? Roer dan wat uitgebakken spekjes/ham reepje door het groentemengsel of serveer er een mager stukje vlees of vis bij.