Parmezaans kaasmandje met Italiaanse salade

4
22 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereiden van kaasbakje met Italiaanse salade..Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Teken 4 cirkels van 15 cm op het bakpapier en strooi hierin de kaas. Zet de bakplaat 7-10 minuten in het midden van de oven en laat de kaas smelten.
  • 2 Knip de cirkels uit, leg iedere parmezaancirkel in een kopje of kommetje, duw iets aan, laat afkoelen, haal het voorzichtig los en wip het eruit (dit kan een dag van tevoren mits goed afgesloten bewaard).
  • 3 Leg op de bodem van ieder bakje een bedje rucola en verdeel daarover de groenten, gemengd met de dressing.
  • 4 Meng 1 theelepel tomatenpesto door de dressing. Vervang blokjes tomaat door reepjes zongedroogde tomaat op olie. Kortom je kunt andere favo ingrediënten toevoegen.
  • 5
  • 4
  • 6
  • 5
  • 7 6
  • 8 Tips
  • 9 Bron Emté

Parmezaans kaasmandje met Italiaanse salade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoete aardappel uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zonnevis in een Parmezaans korstje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parmezaans Uienbrood
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenpotje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept