1 Zo lust iedereen wel spruitjes! Het geheim zit ‘m erin dat de spruitjes beetgaar geserveerd worden, zodat ze knapperig maar niet door-en-door gaar gekookt zijn. De cashewnoten versterken de nootachtige smaak van de spruitjes en staan garant voor een volwaardige maaltijd met weinig verzadigd vet. De spruitjes zijn echte gezondheidsbommetjes: ze zitten bomvol vitamine C, foliumzuur en vezels.
2 -De aardappelblokjes en spruitjes 10 minuten koken in weinig water.
3 -Verhit de olie in een wok, wadjan of braadpan.
4 -Sjalotje kort bakken, kerriepoeder erover verdelen en al omscheppend meebakken.
5 -Schijfjes banaan toevoegen en roerbakken.
6 -Spruitjes en aardappelblokjes afgieten en aan sjalot-banaanmengsel toevoegen. 5 minuten meebakken.
7 -Cashewnoten erdoor roeren en het gerecht al omscheppend verwarmen.