Cocotte met spinazie, radijs en forel

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180° C. Breng water aan de kook.
  • 2 Vet de ramekins in met een beetje Solo. Verhit 1 el vloeibare Solo in een koekenpan, fruit de geperste knoflook en roerbak de spinazie kort. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • 3 Haal de spinazie uit de pan en verdeel over de ramekins. Doe de radijsjes in de pan en stoof ze 5 minuten. Verdeel de radijsjes over de ramekins. Strooi er de parmezaanse kaas over en breek een eitje over elke ramekin (zoals bij een spiegelei).
  • 4 Doe het kokend water in een diep bakblik en zet er de ramekins in. Zet ze zo 10-15 minuten au bain marie in de oven tot het eitje is gestold. Snijd de forel in fijne reepjes en snipper de bieslook.
  • 5 Haal de ramekins uit de oven en verdeel de forelreepjes en de bieslook erover.

Cocotte met spinazie, radijs en forel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde zalm en zijn bouillon met shiitakes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzen uit de oven
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnelle cocotte-eieren
10 min
Bekijk recept