1 Verwarm de oven voor op 180° C. Breng water aan de kook.
2 Vet de ramekins in met een beetje Solo. Verhit 1 el vloeibare Solo in een koekenpan, fruit de geperste knoflook en roerbak de spinazie kort. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
3 Haal de spinazie uit de pan en verdeel over de ramekins. Doe de radijsjes in de pan en stoof ze 5 minuten. Verdeel de radijsjes over de ramekins. Strooi er de parmezaanse kaas over en breek een eitje over elke ramekin (zoals bij een spiegelei).
4 Doe het kokend water in een diep bakblik en zet er de ramekins in. Zet ze zo 10-15 minuten au bain marie in de oven tot het eitje is gestold. Snijd de forel in fijne reepjes en snipper de bieslook.
5 Haal de ramekins uit de oven en verdeel de forelreepjes en de bieslook erover.
Cocotte met spinazie, radijs en forel is een recept van Solo Open Kitchen