2 Leg het bladerdeeg met het bakpapier in de quichevorm en prik er met je vork enkele gaatjes in. Snijd de radijsjes in de helft, schil de boterrapen en snijd ze in fijne blokjes.
3 Verhit 1 el vloeibare Solo in een koekenpan en stoof de radijsjes en boterrapen 5 minuten op een zacht vuur. Snijd de lente-ui in fijne stukjes. Klop de eieren los met de ricotta en kruid af met peper en zout.
4 Spatel het ricottamengsel over de quichebodem en verdeel er de rapen, de erwtjes en lente-ui over. Leg de radijsjes met de bolle kant naarboven op het ricottamengsel. Zet de quiche 40 minuten in de oven. De gaartijd kan afhankelijk zijn van het merk van je bladerdeeg, dus kijk even naar de bereidingswijze op de verpakking.
5 Maak het slaatje. Snijd hiervoor de venkelknollen in dunne plakjes. Pel de pompelmoezen en snijd ze in plakjes. Meng de waterkers met de radijsscheutjes.