pompoen confituur

5
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Het plaatst alles in een pan in lagen en laat koken op een laag vuur tot een bruinachtige kleur, (duurt ongeveer 1 uur) dan met de toverstaf breekt de pompoen (die graag de stukjes pompoen proeven geen noodzaak om de staf passeren) en voegt zich bij de noten.
  • 2 Wordt in flesjes naar beneden gebracht tot koel te worden opgeslagen in vacuüm!

pompoen confituur is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept