1 Kook de macaroni in kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gebruik een mespuntje bouillonpoeder in plaats van zout om het kookwater op smaak te brengen. Afgieten. Maak de bosuien schoon en snijd in kleine stukjes. Hak de noten grof. Was en droog de spinazie.
2 Laat een wok of een grote diepe pan op hoog vuur heet worden. Spuit eerst de Solo Vloeibaar Light in de pan en wacht totdat de margarine begint te bruisen. Doe als de margarine bijna niet meer bruist, de helft van de bosui in de pan. Roerbak 2 minuten en voeg dan de helft van de spinazie toe en roerbak nog eens 2 minuten. Voeg de rest van de spinazie toe en roerbak nog eens 2 minuten.
3 Voeg 1/2 eetlepel bouillonpoeder en de crème fraîche toe en naar smaak zwarte peper. Roer de macaroni en de noten erdoor en warm 2 minuten door. Verdeel de macaroni over 4 voorverwarmde borden. Strooi de rest van de bosuien en de kaas ervoor en serveer.
Macaroni met spinazie en pecannoten, bosui en kaas is een recept van Solo Open Kitchen