1 Haal de bonen af en kook ze 6 tot 8 minuten in kokend water. Gebruik een scheutje ketjap in plaats van zout om het kookwater op smaak te brengen. Afgieten.
2 Kook de rijst in kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gebruik opnieuw een scheutje ketjap in plaats van zout om het kookwater op smaak te brengen. Afgieten.
3 Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Pel, halveer en snipper de uien. Hak de koriander fijn.
4 Laat een wok of een grote diepe pan op hoog vuur heet worden. Spuit de vloeibare margarine in de pan en voeg daarna de biefstukreepjes en de ui toe. Roerbak 2 minuten en voeg daarna de (warme) sperziebonen en sesamzaadjes toe. Roerbak nog eens 2 minuten. Voeg de honing toe en 4 eetlepels ketjap.
5 Roer driekwart van de fijngehakte koriander door de rijst. Verdeel de rijst en de geroerbakte biefstuk over 4 voorverwarmde borden. Strooi de rest van de koriander erover.
Geroerbakte biefstuk met rode ui is een recept van Solo Open Kitchen