Stoemp met paprika, appel en worst

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappels en appels, snijd ze in vieren en kook de aardappels in een laagje water in ca. 20 minuten gaar. Voeg na 15 minuten koken de appels toe.
  • 2 Pel ondertussen de uien. Snijd de uien en paprika’s in kleine stukjes.
  • 3 Bereid de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Verhit de Solo Vloeibaar in een grote pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de ui en paprika in 7 minuten, en schep geregeld om.
  • 5 Giet de aardappels en appels af en stamp ze fijn. Roer het ui-paprikamengsel en de mosterd erdoor. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  • 6 Snijd de worst in plakjes. Schep de stamppot op 4 borden en leg de plakjes worst erop.

Stoemp met paprika, appel en worst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept