Boerenkool met Hüttenkäse en piccalilly

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappels, snijd ze in vieren en kook ze in een laagje water in ca. 20 minuten gaar.
  • 2 Kook in een andere pan de boerenkool in een laagje water in ca. 20 minuten gaar.
  • 3 Pel ondertussen de knoflook en de ui en hak ze fijn.
  • 4 Verhit de Solo Vloeibaar in een pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de ui 3 minuten. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut.
  • 5 Giet de aardappels en boerenkool af en stamp ze samen fijn. Roer het ui-knoflookmengsel, de Hüttenkäse en de piccalilly erdoor. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  • 6 Schep de stamppot op 4 borden.

Boerenkool met Hüttenkäse en piccalilly is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept