Plaatpizza met kaas, paprika en rozijnen

4
32 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wel de rozijnen 10 minuten in warm water.
  • 2 Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 3 Pel de uien en maak de paprika’s schoon en snijd ze in ringen.
  • 4 Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de ui- en paprikaringen 5 minuten op een matig hoog vuur. Bestrooi met wat peper en zout.
  • 5 Laat de rozijnen uitlekken en dep ze droog.
  • 6 Spreid het deeg uit op een met bakpapier bedekte bakplaat. Verdeel de tomatensaus, de ui- en paprikaringen en de rozijnen over het deeg. Strooi de kaas erover.
  • 7 Bak de plaatpizza in de hete oven in ca. 12 minuten gaar.
  • 8 Snijd de pizza in 12 stukken en verdeel ze over 4 borden.

Plaatpizza met kaas, paprika en rozijnen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap plaatpizza
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept