1 Kook de fettuchini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
2 Kook de eieren in 8 minuten hard. Giet af en spoel ze koud. Pel de eieren.
3 Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de spekblokjes 3 minuten Voeg het paprikapoeder en ½ van de spinazie toe. Roerbak 1-2 minuten tot de blaadjes geslonken zijn, voeg dan weer ½ van de spinazie toe en herhaal tot alle spinazie is gebruikt.
4 Halveer de eieren. Verwarm de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5 Verdeel de warme fettuchini in nestjes over 4 diepe borden of kommen. Schep in het midden van het fettuchininestje een bergje spinazie en leg hierop 2 eihelften. Schep de saus over het ei en bestrooi met wat gebakken uitjes.
Fettuchini met spinazie en eitjes is een recept van Solo Open Kitchen