Flensjes met prei en geitenkaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een beslag van de bloem, het zout, 2 eieren, 1 eidooier en de melk. Bak 12 flensjes en houd ze warm.
  • 2 Smoor de preiringen een kwartiertje in 3 à 4 kneepjes vloeibare margarine. Verkruimel ondertussen de geitenkaas en hak de walnoten grof.
  • 3 Schep de geitenkaas door de prei, laat het even warm worden en meng er dan de gehakte walnoten door. Verdeel dit mengsel over het midden van de flensjes en vouw ze als envelopjes dicht.
  • 4 Leg de pakketjes met de naad naar beneden in een ovenschaal en bestrijk ze met een klein beetje vloeibare margarine. Bestrooi ze met de geraspte kaas en schuif ze 3 à 4 minuten onder een hete grill.

Flensjes met prei en geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept