Groente-roerbakschotel met Duitse biefstuk

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 kneepjes vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin de krieltjes gedurende ongeveer 2 minuten goudgeel. Leg een deksel op de pan en laat de krieltjes op laag vuur gedurende 5 minuten verder garen. Schep ze zo nu en dan om.
  • 2 Halveer de kerstomaten. Draai het vuur hoog en schep de roerbakgroenten bij de aardappeltjes. Voeg na 3 minuten roerbakken de halve kerstomaten toe en bak deze nog 2 minuten mee. Breng het gerecht op smaak met peper en zout.
  • 3 Bak ondertussen in de rest van de vloeibare margarine de gehakte biefstuk gedurende ongeveer 4 minuten mooi rosé.
  • 4 Schep de roerbakschotel op de borden, knip de tuinkers erboven klein en leg de porties gehakte biefstuk er bovenop.

Groente-roerbakschotel met Duitse biefstuk is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept