1 Verhit 2 kneepjes vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin de krieltjes gedurende ongeveer 2 minuten goudgeel. Leg een deksel op de pan en laat de krieltjes op laag vuur gedurende 5 minuten verder garen. Schep ze zo nu en dan om.
2 Halveer de kerstomaten. Draai het vuur hoog en schep de roerbakgroenten bij de aardappeltjes. Voeg na 3 minuten roerbakken de halve kerstomaten toe en bak deze nog 2 minuten mee. Breng het gerecht op smaak met peper en zout.
3 Bak ondertussen in de rest van de vloeibare margarine de gehakte biefstuk gedurende ongeveer 4 minuten mooi rosé.
4 Schep de roerbakschotel op de borden, knip de tuinkers erboven klein en leg de porties gehakte biefstuk er bovenop.
Groente-roerbakschotel met Duitse biefstuk is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing