Tagliatelle Genovese

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de puntjes van de haricots verts. Kook de krieltjes in licht gezouten water gaar in 10 à 15 minuten. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de haricots verts in ongeveer 4 minuten beetgaar.
  • 2 Giet de aardappels af en stoom ze droog. Giet de pasta af en laat uitlekken. Meng in de pan de pasta en aardappeltjes met de pesto. Voeg de uitgelekte haricots verts toe, meng en serveer.
  • 3 *Zelf pesto maken: meng in de keukenmachine de basilicum met de knoflook, pijnboompitten, geraspte Parmezaanse kaas en olijfolie.

Tagliatelle Genovese is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept