1 Snijd het rundvlees in blokjes en de paprika’s in reepjes. Snipper de ui. Verhit in een braadpan 3 kneepjes vloeibare margarine en braad hierin het vlees met de uisnippers rondom aan. Voeg de paprika toe en kruid met peper en zout.
2 Draai het vuur laag, voeg paprikapoeder en tomatenpuree toe en schenk de bouillon erbij. Laat het vlees zo 2 uur afgedekt stoven.
3 Haal de sperziebonen af. Pel het sjalotje en hak het heel fijn. Meng het met het citroensap, bestrooi met zout en laat de dressing even staan. Haal de muntblaadjes van de takjes.
4 Kook de sperziebonen 10 minuten. Giet ze af en spoel ze na met koud water. Laat ze goed uitlekken.
5 Roer de olijfolie door de dressing en meng deze met de munt door de sperziebonen.
6 Roer 1 à 2 el crème fraîche door de goulash, strooi de peterselie erover en geef er de rest van de room apart bij.