Sperziebonensalade met goulash

4
130 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het rundvlees in blokjes en de paprika’s in reepjes. Snipper de ui. Verhit in een braadpan 3 kneepjes vloeibare margarine en braad hierin het vlees met de uisnippers rondom aan. Voeg de paprika toe en kruid met peper en zout.
  • 2 Draai het vuur laag, voeg paprikapoeder en tomatenpuree toe en schenk de bouillon erbij. Laat het vlees zo 2 uur afgedekt stoven.
  • 3 Haal de sperziebonen af. Pel het sjalotje en hak het heel fijn. Meng het met het citroensap, bestrooi met zout en laat de dressing even staan. Haal de muntblaadjes van de takjes.
  • 4 Kook de sperziebonen 10 minuten. Giet ze af en spoel ze na met koud water. Laat ze goed uitlekken.
  • 5 Roer de olijfolie door de dressing en meng deze met de munt door de sperziebonen.
  • 6 Roer 1 à 2 el crème fraîche door de goulash, strooi de peterselie erover en geef er de rest van de room apart bij.

Sperziebonensalade met goulash is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Baguette met sperziebonensalade en gyroslapje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Teriyaki met wilde rijst en oosterse salade.
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonensalade met tomaatjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijnpizza
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept