Zoek
Blote billetjes in het gras
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg aardappelen
2 kneepjes Solo Vloeibaar
1 scheut melk
600 g verse snijbonen
200 g witte bonen (pot)
Bereiding
1
Schil de aardappelen en kook ze gaar. Maak de snijbonen schoon en snijd er reepjes van. Kook ze beetgaar. Laat de witte bonen uitlekken.
2
Giet de aardappelen en stamp ze met de vloeibare margarine en een scheut melk tot puree. Schep er de snijbonen en de witte bonen door.
Blote billetjes in het gras is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blote billetjes in het groene veld
30 min-
Bekijk recept
Blote billetjes in het gras
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Koolrabisalade met gegrilde paprika
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept