1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Laat de kidneybonen en de maïs uitlekken. Snijd de sla in repen.
2 Bestrijk de tortilla’s licht met vloeibare margarine en bestrooi ze met cayennepeper en zout. Leg ze in 4 ruime, ovenvaste kommen of vormen en bak ze in 12 à 14 minuten krokant.
3 Laat de cups op een rooster uitdampen. Verhit intussen 2 kneepjes vloeibare margarine in een wok- of hapjespan en bak hierin het gehakt rul met de uisnippers. Voeg de paprikablokjes toe en bak het mengsel nog een paar minuten.
4 Giet het vocht uit de pan, voeg de tomatenblokjes met sap toe en breng dit aan de kook. Voeg cayennepeper en zout naar smaak toe.
5 Schep de kidneybonen en de maïs door het gehakt en laat het mengsel nog zo'n 10 minuten pruttelen.
6 Zet de tortillacups op borden en verdeel de sla erover. Schep de chili op de sla en garneer met de crème fraîche en een eetlepel geraspte kaas.