Zoek
Bloemkool met nootmuskaatroom
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bloemkool
1 dl crème fraîche
0.25 bolletje nootmuskaat, geraspt
Bereiding
1
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook deze beetgaar in ongeveer 10 minuten.
2
Giet de groente af en schep er de crème fraîche en de geraspte nootmuskaat doorheen. Serveer direct.
Bloemkool met nootmuskaatroom is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept