Kaasfondue met bloemkoolroosjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en schik deze op een schaal.
  • 2 Breng de melk in een steelpan op laag vuur aan de kook. Voeg al roerend de geraspte kaas toe en blijf roeren tot de kaas gesmolten is.
  • 3 Kruid de kaasfondue met de teen uitgeperste knoflook, de koriander en de nootmuskaat. Bind de massa eventueel met de maïzena, aangelengd met wat water.
  • 4 Zet een aardewerken fonduepan kort in heet water om op te warmen. Droog de pan daarna af en schenk de kaasfondue erin.
  • 5 Plaats de pan op een rechaud op tafel, zodat de kaasfondue warm blijft. Serveer de bloemkoolroosjes erbij.

Kaasfondue met bloemkoolroosjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept