Bloemkool met surimisaus

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pluk de surimi in stukjes. Verdeel de bloemkool in roosjes en kook deze beetgaar in ongeveer 10 minuten.
  • 2 Smelt ondertussen de margarine in een pan en roer hier de bloem doorheen. Blijf roeren tot het een egale massa is en laat de bloem op laag vuur een minuutje garen.
  • 3 Roer er dan beetje bij beetje de bouillon doorheen en daarna de light room. Breng de saus op smaak met de tomatenpuree. Schep er tot slot de surimi en de bieslook doorheen en laat het nog even door en door warm worden.
  • 4 Serveer de bloemkool op een schaal en schenk de saus erover.

Bloemkool met surimisaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept