Bloemkool met pestoroom

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bloemkoolroosjes beetgaar in ongeveer 10 minuten. Kook ondertussen in een steelpannetje de light room een minuut of 2 met de pesto.
  • 2 Giet de bloemkoolroosjes af en schenk de pestosaus erover. Serveer direct.

Bloemkool met pestoroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde skrei met pestoroom
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aardappel met zuurkool en pestoroom
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forellen gevuld met pestoroom
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met pestoroom
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept