Bloemkoolcurry

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ui klein en fruit de snippers in wat vloeibare margarine gedurende 2 minuten. Schep er de kerrie, cayennepeper en komijn door en laat het nog een minuutje zachtjes bakken.
  • 2 Schep de bloemkoolroosjes en de krieltjes bij de ui in de pan. Voeg de kokosmelk toe en vervolgens water tot alles net onder staat. Dek de pan af en kook de bloemkool en aardappeltjes gaar in ongeveer 10 minuten.
  • 3 Voeg naar smaak eventueel nog wat kerrie toe en strooi vlak voor het serveren de verse kruiden over de curry.

Bloemkoolcurry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolcurry
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met pappadums
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met tomaat
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolcurry
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met pappadums
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met tomaat
20 min Bijgerecht
Bekijk recept