1 Ris de blaadjes van de takjes kruiden en hak ze grof. Rooster de geraspte kokos 20 à 30 seconden in een droge koekenpan. Snijd de kool in repen.
2 Verhit de vloeibare margarine in een hapjespan, strooi de kerrie erbij en laat al roerend een half minuutje doorwarmen. Voeg de repen kool toe en roerbak ze beetgaar in 4 à 5 minuten.
3 Bestrooi de kerriekool voor het serveren met de koriander of peterselie en het geraspte kokos.
4 Lekker met champignonflapjes:
5 Verwarm de oven voor op 200°C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Snipper de ui.
6 Bak de champignons en de uisnippers in wat vloeibare margarine even aan en breng op smaak met peper en zout.
7 Verdeel het mengsel over de 4 plakken bladerdeeg. Bevochtig de randen van het deeg met water en vouw de plakken schuin over de vulling dicht. Druk de randen aan met een vork.
8 Leg de flapjes op een bakplaat en bak ze gedurende 20 minuten goudgeel en krokant.