Kabeljauw met tomatensalsa

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruis de tomaten in en leg ze even in kokend water. Ontvel ze, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de rode ui, snijd het pepertje in reepjes en hak de koriander grof.
  • 2 Meng de tomatenblokjes, de uisnippers, het pepertje, de koriander en de olijfolie.
  • 3 Verhit de vloeibare margarine en bak hierin de kabeljauwfilet gedurende ongeveer 8 minuten gaar.
  • 4 Serveer de vis en geef de salsa er apart bij.

Kabeljauw met tomatensalsa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept