Gegrilde tilapia in tomatensaus

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui. Snijd de chorizo in blokjes en halveer de olijven.
  • 2 Verhit de vloeibare margarine en fruit hierin de uisnippers en blokjes chorizo ongeveer 3 minuten. Voeg dan de blokjes tomaat met sap, de azijn en de honing toe.
  • 3 Breng aan de kook en laat de saus zonder deksel ongeveer 15 minuten pruttelen.
  • 4 Bestrijk de tilapiafilet met vloeibare margarine. Verwarm de grillpan en grill de stukken vis 6 à 8 minuten.
  • 5 Schep de olijven door de saus en laat ze nog even warm worden. Kruid de vis met peper en zout. Serveer de vis en schep de saus ernaast.

Gegrilde tilapia in tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept